Salihli'de Başkan Seçilen Babasına Kızından Sürpriz Jest

Manisa’nın Salihli ilçesinde zorlu bir seçim maratonunun ardından Sol Sahil Sulama Birliği Başkanlığı’na seçilen Taytan...

Manisa’nın Salihli ilçesinde zorlu bir seçim maratonunun ardından Sol Sahil Sulama Birliği Başkanlığı’na seçilen Taytan Belediye Başkanı Ali Gürsoy’a kızı Fatma Gürsoy’dan jest geldi. Fatma Gürsoy, dün göreve başlayan babası Ali Gürsoy’u ziyaret ederek, üzerinde 'Yılın En Dürüst Babası' yazan heykeli hediye etti.

Seçimler öncesi babası ve ailesinin karalama kampanyasına maruz kaldığını ve bu duruma çok üzüldüklerini belirten Gürsoy'un kızı Fatma Gürsoy, "Sol sahil Sulama Birliği seçimleri öncesi yapılan karalama kampanyasında ailece çok yıpratılmaya çalışıldık. Bu zor süreçte aile olarak babamıza destek çıktık. Çok şükür ki Salihli kamuoyu ve seçmenler bu karalama kampanyasına en güzel cevabı sandıkta verdi. Babamın göreve başladığı bu güzel günde ona en anlamlı hediyenin bu olduğunu düşündüm. Ve kendisine “Yılın En Dürüst Babası” ödülünü verdim. Bizi bu zor süreçte fiilen ve gönülden destekleyen tüm dostlarımıza teşekkür eder, babama yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Kızının jesti karşısında hem şaşıran hem sevinen yeni başkan Ali Gürsoy ise, "Bugün hayırlısıyla göreve başladık. Ben ve ekibim bugünden itibaren Sol Sahil Sulama Birliğini daha güzel seviyelere getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Bütün meclis üyelerimize, yönetim kurulu üyelerimize ve verdikleri oylar ile meclis üyelerimizi belirleyen çiftçi dostlarımıza şükranlarımı bildirir, kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: