Salihli’de Engelli Bakımevi İnşaat Devam Ediyor

Manisa’nın Salihli İlçesine bağlı Sart kasabasında bir süre önce temeli atılan Lidya Sardes Engelli Bakımevi...

Manisa’nın Salihli İlçesine bağlı Sart kasabasında bir süre önce temeli atılan Lidya Sardes Engelli Bakımevi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

İnşaat çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Sart Belediye Başkanı Ali Güngör, “Engelli Bakımevi inşaatının temelini atmamızın ardından yapılan gayretli çalışma ile kısa bir sürede bina ortaya çıkmıştır. Planlanan şekilde gittiği takdirde en kısa sürede açılışını’ da yapacağımızı düşünüyorum. Lidya Sardes Engelli Bakımevi Türkiye’de bulunan diğer bakımevleri ile kıyaslandığında sosyal tesisleri ile ön plana çıkacaktır. Daha inşaat bitmeden hasta kayıt işlemlerinin beklenenin üstünde olması bu çalışmanın önemini ortaya koymaktadır. Ayrıca Lidya Sardes Bakımevinde görev alacak Personel için gerekli olan Özürlü Bakım Sertifikası Kursu devam etmektedir. Salihli Halk Eğitim Merkezi’nin Beldemize açmış olduğu Özürlü Bakım Sertifikası kursuna katılan kursiyerler kendileri için tahsis edilen Dudu Özkaya Okuma Salonu’nda bir yandan ders işleyip diğer yandan teneffüslerde evlerine yapmış oldukları ikramları arkadaşları ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Bu imkânı bizlere tanıdığı için Dudu Özkaya, okuma salonu yetkililerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Böylesine güzel bir ortamı oluşturduğu için Salihli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Erbay’a, müdür yardımcısı Miktat Akyüz'e ve tüm kurum çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: