Salihli'de Fakülte Binasına Bağışlar Devam Ediyor

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içinde Salihli Üniversite Yaptırma ve...

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Salihli Meslek Yüksek Okulu kampüs alanı içinde Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin topladığı bağışlarla yapımı devam eden fakülte binası inşaatına hayırsever desteği devam ediyor.

Murat ve Fırat Bozağaç kardeşler, Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne 30 bin lira bağış yaptı. Murat Bozağaç, yaptığı açıklamada, “Şüphesiz ki ilçemize birçok konuda ekonomik ve sosyal hayatımıza doğrudan etki edecek olan üniversitemizin yapımında bir tuğlada olsa katkımızın olmasından gurur duymaktayım. Bilmelidirler, çocuklarımızın ve gelecek neslin yaşamında Salihli’nin gelişimine de ve tanınmasına da çok olumlu sonuçları alacak bu olaya ilçe olarak sahiplenmek ve desteklemek Salihli’yi sevmek demek olacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Desteklerinden dolayı Bozağaç kardeşlere teşekkür eden Dernek Başkanı Hüsnü Tuğrul, “Bizler temsil ettiğimiz yeri hiçbir zaman kullanmadık, kullanmayı da düşünmüyoruz. Kamuoyundaki bazı kesimler destek vermediği gibi karşı çıkıyorlar. Bunu doğru bulmuyoruz. Bizim derneğimizde her siyasi görüşten kişiler var. Siyaseti hiçbir zaman derneğimize karıştırmadık, karıştırmayız da. Üniversite ilgili neler yaptığımızı göstermek adına 16 Mart Cumartesi günü fakülte binasında brifing tertipledik. Salihli’ye kalıcı bir eser bırakmak adına çalışıyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz