Salihli’de Fakülte Toplantısı Yapıldı

Salihli ilçesinde Celal Bayan Üniversitesi (CBÜ) Meslek Yüksek Okulu kampus alanı içerisinde inşaatı devam eden...

Salihli ilçesinde Celal Bayan Üniversitesi (CBÜ) Meslek Yüksek Okulu kampus alanı içerisinde inşaatı devam eden İnsan ve Toplum Kaynakları Fakültesi için bilgilenme, hedef belirleme ve mali analiz toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Fakülte Yaptırma Derneği Başkanı Hüsnü Tuğrul ile oda başkanları ve yöneticileri katıldı.

Toplantıda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Özbaş, Salihli'yi ekonomik anlamda büyütmeleri gerektiğini ifade ederek, “Ekonomiyi büyütmek için Salihli'de bulunan tüm dinamiklerin kullanılması gerekiyor. Tarım, gıda sanayi, sağlık, turizm ve eğitim, Salihli'nin lokomotifidir. Bu sektörlere yapılacak olan yatırım Salihli ekonomisini büyütecektir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özbaş, “Salihli olarak rekabet eden değil, birlikte hareket eden, dedikodu değil iş üreten, güçlerimizi birleştiren, ekonomisi yükselen bir şehir olmalıyız” dedi.

Öte yandan Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, Fakülte Derneği'ne 50 bin TL yardım sözü verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: