Salihli’de Huzur Toplanıları Devam Ediyor

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Barış ve Gaffar Okkan mahallerinde...

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, Barış ve Gaffar Okkan mahallerinde vatandaşlara yönelik huzur toplantısı düzenlendi.

Toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, Müdür Yardımcıları Gökhan Mercan, Sabri Deniz, Başkomiser Emin Karaca, Resmi Ekipler Amiri Mehmet Said Dönmezdil, Asayiş Büro Amiri Komiser Deniz Bozkurt, Trafik Büro Amiri Komiser Şahı Merdan Turan ile vatandaşlar katıldı.

Yapmış oldukları bu toplantıların amaçlarının vatandaşlarla tanışmak ve kaynaşmak olduğunu belirten Taş, vatandaşın önerilerinin kendilerine ışık tutacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Taş, polis, halk ilişkilerinin geliştirilmesi için yapılan toplantıların önemli olduğunu belirterek, suçun önlenmesi noktasında vatandaşların polisle birlikte müşterek hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.

Salihli’de 28 bin tescilli motosiklet olduğunu ve bundan dolayı trafik kazalarının çoğunluğunu motosikletlerin karıştığını söyleyen Taş, “Emniyet olarak bu konuda çalışma yapıyoruz. 5 tane olan motorize ekibimize bu yıl 2 tane daha ilave ederek toplam 7 motorize ekibimizle olaylara en hızlı şekilde müdahale edeceğiz. 155 Polis İmdat hattına gelen ihbarları bizim ile ihbarcıdan başka kimse öğrenemez. O yüzden gördüğünüz bir olayı ihbar mutlaka ihbar edin ki hızlı bir şekilde müdahale edelim. Polis vatandaşa eziyet çektirmek için değil hizmet etmek için var. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarını çözmektir” dedi.

Taş, katılımcıların sorularını cevapladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: