Salihli’de İlköğretim Haftası Kutlandı

Salihli'de ilk ders zili çaldı, ilköğretim haftası kutlamaları törenle başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile...

Salihli'de ilk ders zili çaldı, ilköğretim haftası kutlamaları törenle başladı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan törenler, Milli Egemenlik İlköğretim Okulu’nda sürdü. Törene Ak Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Kaymakam Ertan Peynircioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Sungur, Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek ile davetliler katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, "Yeni eğitim öğretim yılının eğitim camiasına ve tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Okul tüm zenginlikleri için barındıran bir ilim yuvasıdır. Bu ilim yuvasında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza en iyi şekilde bilgiler verilmektedir" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: