Salihli’de Kaçak Sigara Ve Esrar Operasyonu

Manisa’nın Salihli ilçesinde yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda 6 bin 587 paket kaçak sigara, 13 kilo...

Manisa’nın Salihli ilçesinde yolcu otobüslerinde yapılan aramalarda 6 bin 587 paket kaçak sigara, 13 kilo 826 gram esrar ile 14 adet gümrük kaçağı yerli ve yabancı içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehirlerarası yolcu otobüslerinde kaçak sigara, gümrük kaçağı yerli ve yabancı içki ile esrar bulunduğu ihbarı üzerine E-96 Karayolu üzerinde durdurduğu otobüslerde denetim yaptı. Otobüslerde yapılan aramalarda 6 bin 587 paket kaçak sigara, 13 kilo 826 gram esrar ile 14 adet gümrük kaçağı yerli ve yabancı içki ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı ile geçici olarak el konuldu. Olayla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü savcılık talimatıyla serbest bırakılırken, 2'si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz