Salihli'de Mimar Ve Mühendilser İftarda Buluştu

Mimarlar Odası Salihli Temsilciliği tarafından Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına oda üyeleri, mühendisler...

Mimarlar Odası Salihli Temsilciliği tarafından Bizim Ev Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar programına oda üyeleri, mühendisler ve diğer meslek kuruluşlarının yöneticileri ile temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Yaklaşık 200 kişinin katıldığı iftar programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili Sakine Öz’ün yanı sıra İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay ve çok sayıda davetli katıldı.

Mimarlar Odası Salihli Temsilcisi Şefaat Karabulut gecede yaptığı konuşmada “Mimar ve mühendislerden oluşan bu elit grubun bir araya gelip kaynaşmaları kentimiz için olumlu sonuçlar doğurur. Bu tür organizasyonları sürekli hale getireceğiz.”dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz