Salihli'de Öğrencilerden Okuma Bayramı

Salihli'nin Çapaklı Köyü Kemal Akiş İlköğretim Okulu' nda 1. sınıf öğrencilerinin okuma bayramı alkışlarla ödüllendirildi.

Salihli'nin Çapaklı Köyü Kemal Akiş İlköğretim Okulu' nda 1. sınıf öğrencilerinin okuma bayramı alkışlarla ödüllendirildi.

2011-12 eğitim öğretim yılını geride bırakan öğrenciler okuma- yazma öğrenmenin sevincini velileri ve misafirleri ile paylaştılar. Sınıf Öğretmeni Filiz Şan ile okul ile tanışan öğrencileri 1. sınıfı tamamlamanın mutluluğunu yaşadılar. Öğretmenleri Filiz Şan rehberliğinde okuma bayramını hazırlayan birinci sınıf öğrencileri, monologlar, diyaloglar, şiirler, rontlar ile gönülleri fethettiler. Teknoloji ve Tasarım Sergisi ile tavuklu pilav ikramı ile renklenen okuma bayramına katılan öğrenciler sahne üzerinde keyifli dakikalar yaşadılar. Kemal Akiş İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencilerinin belgelerini almasıyla sona eren Okuma Bayramı çocukların danslarıyla sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz