Salihli'de Öğrencilerin Voleybol Ve Futsal Başarısı

Salihli'de Fadime Bolkan İlkokulu'nun voleybol ve futsalda katıldığı bölgesel turnuvalarda birincilik elde ettiği belirtildi.

Salihli'de Fadime Bolkan İlkokulu'nun voleybol ve futsalda katıldığı bölgesel turnuvalarda birincilik elde ettiği belirtildi.

Okul Müdürü Muammer Başoğul, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yıldız Kız Voleybol Takımı'nın Aydın'da gerçekleştirilen bölge finallerinde, Futsal Yıldız Erkek Takımı'nın ise Çanakkale'de gerçekleştirilen grup müsabakalarında birinci olma başarısını gösterdiğini söyledi.

Başoğlu, "Bu başarılar emeğin ve alın terinin sonucudur. İmkansızlıklara rağmen bizden daha fazla imkanlara sahip okullar, özel okul ve kolejlerle bu müsabakaları yapıyoruz. Bütün bu çalışmalar ve işbirliği sonucunda başarıyı getiriyor. Öğrencilerimi, velilerimi ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mutlu Kılıç'ı kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Voleybol takımının 25-29 Mart tarihlerinde Kütahya'da düzenlenecek olan Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı kazandığı, futsal takımının da 28-31 Mart tarihlerinde yapılacak olan Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandığı kaydedildi.

Muhabir: Çetin Karabıyık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: