Salihli’de Otopark İsyanı

Salihli Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi 27 Sokak üzerinde istimlak edilen alana otopark yapılacağını duyan...

Salihli Belediyesi tarafından Eski Cami Mahallesi 27 Sokak üzerinde istimlak edilen alana otopark yapılacağını duyan mahalleli, imza kampanyası başlattı. İstimlak edilen alanın çocuk oyun ve yeşil alan olmasını isteyen mahalle halkı, burada toplanarak basın açıklaması yaptı.

Mahalleli olarak ilk etapta 250 imza topladıklarını ve bu imzaları Salihli Belediyesi’ne sunduklarını belirten mahalle sakinlerinden Hafize Köseoğlu, yaptığı açıklamada, “Bizim mahallemizde aynı sokak üzerinde 4 adet özel otopark ve oto yıkama bulunmaktadır. Biz mahalle sakinleri olarak Salihli Belediyesi tarafından yeni yapılacak olan otoparkın bu alana yapılmasını istemiyoruz. Biz bu alana mahallemizin konumuna yakışacak ve yeşil alan sıkıntısını giderecek şekilde çocuk bahçesi ve park yapılmasını istiyoruz. Bütün mahalle halkı yaz mevsiminde park olmadığı için kapının önünde oturuyor. Belediye Başkanımızdan önemle rica ediyoruz bizim sesimizi duysun” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz