Salihli'de Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıl dönümü Manisa'nın Salihli ilçesinde de kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş yıl dönümü Manisa'nın Salihli ilçesinde de kutlandı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasının ardından Polis Lokali'nde devam eden kutlama programına Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu, Salihli Garnizon Komutanı Yüzbaşı Metin Şahin, Askerlik Şube Başkanı Ali Arı, Salihli Cumhuriyet Başsavcısı Mithat Kutanoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş ile davetliler katıldı.

Salihli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Taş, törende yaptığı konuşmada Salihli halkının huzuru ve güveni için çaba harcadıklarını belirterek, şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Halkın memnuniyeti öncelikli hedefimizdir. Salihli halkının desteğini almak, birlikte karar verip birlikte hareket etmek çalışmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Geçmişte yaptıklarımıza bakarak durumumuzu yeterli görürsek yanılgıya düşmüş oluruz. Mutlaka önümüze bakıp kendimizi yenileyip geliştirmeliyiz. Değişen ve gelişen sosyal, teknolojik, ekonomik şartlara ayak uydurup hızla yeni tedbirler alabilmeli ve yeni yöntemler kullanabilmeliyiz.

Bu doğrultuda gelişen Salihlimizde, yapmamız gereken iki önemli çalışma vardır. Bunlardan birincisi ilçemizin güvenliğini doğrudan etkileyecek ve sayısız katkıları bulunan profesyonel anlamda kent güvenliği kamera sisteminin kurulması gerekiyor. İkinci olarak Sevgi Yolu'nda bulunan Polis Merkezi Amirliğimizin fiziki yapısı yetersiz. İlçemizde hızlanan yeni projelerle birlikte çalışmalarımız ve arayışlarımız devam etmektedir."

Törende Salihli İlçe Emniyeti'ne destek sağlayan kurum ve kuruluşlar plaketle ödüllendirilirken, Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Başpolis Memuru Sefer Arpat da, yılın başarılı polisi ödülünü aldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz