Salihli’de Siyaset Akademisi Devam Ediyor

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan Siyaset Akademisi’nin bu haftaki konuğu, yazar ve iletişim...

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı tarafından başlatılan Siyaset Akademisi’nin bu haftaki konuğu, yazar ve iletişim uzmanı Canten Kaya oldu.

Parti binasında konuşan Kaya, "Kendi kendimi eğiterek ve rezil olma korkusunu yenerek kekemeliği yendim. Hayata bakış açımı değiştirdim. Zamanın birinde babama en büyük hayalim toplu seminerler vermek dediğimde benimle en az 10 defa dalga geçti. Zamanı geldiğinde 4 bin 500 kişiye kadar konuşma yaptığımda, en önde biri oturuyordu ve konuşmanın sonunda beni ayakta alkışladı, bu kişi babamdı. Hedef ve hayallerinize yürürken en büyük desteği yakınınız, anne, baba, eş vermeli. Sizin hayalleriniz önemli. Hayatta asla destek beklemeyin. Hele Türkiye'de hiç beklemeyin. Ne zaman iyi sonuç geldi, o zaman destek gelir. Hayalleriniz için ödemeniz gereken bedellere hazır olmalısınız. Mekanlarda kalıcı olmak, etkili olmak zor, ama başarmak kendi elimizde. Yaptığınız iş önemli değil, önemli olan o işin içine ne kattığınızdır” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı Ar-Ge birimi tarafından başlatılan Siyaset Akademisi, 5 hafta daha sürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: