Salihli’de Sokaklar Renk Cümbüşü

Salihli Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklar ve bahçelere diktiği 302 bin 250 adet...

Salihli Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklar ve bahçelere diktiği 302 bin 250 adet mevsimlik çiçek sayesinde ilçede renk cümbüşü yaşanıyor.

Şehrin görüntüsünü değiştiren çiçeklere Salihli halkının da sahip çıkmasını isteyen Parklar ve Bahçeler Müdürü Gülseren Turunç, “Bu güzellikleri korumak hepimizin görevi. Çiçeklerin ezilip, koparılmaması ile bu güzelliği daha uzun süre hep birlikte yaşarız” dedi. Gülseren Turunç, parklara çocuk oyun grupları yapılarak eskilerin tamir edildiğini, yeşil alanların gübrelendiğini, ağaçların budandığını, çimlerin biçilerek, bitkilerin ilaçlandığını, yabani otların temizlendiğini belirterek, “ 302 bin 250 adet mevsimlik çiçek dikilirken 80 bin metrekare alan için 8 ton çim tohumu kullanıldı. Çalışmalarımız sürdürülüyor ” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz