Salihli’de “yüzme Bilmeyen Kalmasın” Projesi

Salihli Yüzme İhtisas Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Yüzme Bilmeyen Öğrenci Kalmasın” projesine katılan ve yüzme...

Salihli Yüzme İhtisas Spor Kulübü tarafından düzenlenen “Yüzme Bilmeyen Öğrenci Kalmasın” projesine katılan ve yüzme öğrenen 160 öğrenci 1. Dönem Başarı sertifikalarını aldı.

Haftanın iki günü 1,5 saat süren çalışmalara katılan öğrenciler yüzme tekniklerini, uzman eğitmenlerin nezaretinde öğreniyorlar.

Kulüp Başkanı Adnan Türkay, konu hakkında yaptığı açıklamada “Çocuklarımızın spor, eğitim ve ahlaklarını geliştirmek, kaliteli antrenman yöntemleriyle sportif etkinliklere katılmalarını sağlayarak fiziksel, ruhsal ve düşünsel gelişimlerine katkıda bulunmak, dostluğu, paylaşmayı, rekabeti yaşayarak öğrenmelerini sağlayıp, topluma kişilik sahibi, sağlıklı, dinamik insanlar kazandırmak, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışarak yüzme kurslarımızdan lisanslı sporcular çıkarmak temel amacımızdır. Çocuklarımıza yüzme dışında sağlıklı yaşamayı da öğretiyoruz, bu hafta iki kez 112 yetkilileri gelecek, sağlık servisleriyle ilgili seminer verecek “ dedi. Kurs kayıtlarının 30 Eylül 2013 tarihine kadar devam ettiğini belirten Türkay, Cuma günlerinin ise bayanlar günü olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz