Salihli'deki Trafik Kazası

Salihli ilçesinde geçen hafta geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Salihli Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Selim Körezlioğlu

Salihli ilçesinde geçen hafta geçirdiği trafik kazası sonrası kaldırıldığı Ege Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Salihli Devlet Hastanesi Dahiliye Uzmanı Selim Körezlioğlu için görev yaptığı hastane bahçesinde tören düzenlendi.

Başhekim Zeki Kaygısız, törende yaptığı konuşmada, Körezlioğlu'nun (61) kaybının herkesi derinden üzdüğünü belirterek, kendisini adeta hastalarına adayan, zaman ve mesai kavramı olmaksızın çalışan arkadaşlarının bilgi ve tecrübesinin eksikliğini hissedeceklerini söyledi.

Törende, ebediyete intikal eden bütün hekimler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından dua edildi.

Reklam
Reklam

Selim Körezlioğlu yönetimindeki 35 EHV 99 plakalı otomobil, Salihli-İzmir karayolunda, M.S.B. (54) idaresindeki 35 D 1965 plakalı kamyona arkadan çarpmış, kaza sonucu yaralanan Selim Körezlioğlu ve yanında bulunan eşi Birsen Körezlioğlu, Salihli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Hava ambulansı ile Ege üniversitesi'ne sevk edilen Körezlioğlu, burada yaşamını yitirmiş ve Bornova Asri Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.

Muhabir: Çetin Karabıyık / Senem Yazıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: