Salihlili İşadamları Fuar Gezilerine Devam Ediyor

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Bursa’da dev firmaları bir araya getiren fuarlara katıldı.STSO, beş...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), Bursa’da dev firmaları bir araya getiren fuarlara katıldı.

STSO, beş ayrı Sektör de faaliyet gösteren üyeleri ile, Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, KOSGEB Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan ve 6 ayrı salonda 5 ayrı dalda ziyaretçilerini ağırladığı Metal İşleme Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Levent Kılınçaslan ,”Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) desteği, Takım Tezgâhları Sanayici ve İş Adamları Derneği (TİAD) işbirliği ile hazırlanan Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı, BELEX 2012 Bursa 10. Uluslararası Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 23. Komite ‘Hırdavat Ticareti’ ve Türkiye İş Güvenliği İş Adamları Derneği (TİGİAD) işbirliği ile hazırlanan Bursa 3. hırdavat ve İş Güvenliği Fuarı 2012, Bursa Sac İşleme Teknolojileri 2012 4. Sac, Boru, Profil İşleme Teknolojileri ve Yan Sanayileri Fuarı ve TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Bursa Şubesi işbirliği ile hazırlanan ENSUTEK Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı eş zamanlı Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenledi. Odamız üyeleri sektörlerindeki tüm yenilikleri ve son gelişmeler i yerinde görerek firmalarla iş bağlantıları kurdular” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: