Salihlili Öğrenciler, Felsefe Günü Kutlamasına Katıldı

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Felsefe Grubu öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Felsefe Günü kutlamalarına katıldı.Ege Felsefe...

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Felsefe Grubu öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Felsefe Günü kutlamalarına katıldı.

Ege Felsefe Platformu'nca İzmir Gelişim Koleji'nde düzenlenen Dünya Felsefe Günü kutlamasına Sekine Evren Anadolu Lisesi, Okul Müdürü Yaşar Koç’un başkanlığında Felsefe Grubu Öğretmenleri Ferhan Urfan ve Zehra Öztürk'ün yanı sıra 19 öğrenciyle katıldı.

Gelişim Koleji Felsefe Öğretmeni Ebru Karacaören’in “Felsefe Dile Gelirse” konulu açılış konuşmasını, Doç Dr. Doğan Göçmen’in "Felsefe Nedir? Filozof Kimdir" konulu sunumu takip etti. Programda Balçova Anadolu Lisesi, Urla Anadolu Lisesi, İzmir Anadolu Lisesi, Gelişim Koleji öğretmen ve öğrencilerinin de konuşmaları da yer aldı. Program sertifika töreni ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Koç, Felsefe Grubu öğrencileri ile birlikte bu tür etkinliklere katılmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: