Salihlili Öğrencilerden Örnek Davranış

Salihli Kudret Demir İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi, Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan fakülte binasına harçlıkları ile destek

Salihli Kudret Demir İlköğretim Okulu Öğrenci Meclisi, Salihli Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından yaptırılan fakülte binasına harçlıkları ile destek oldu.

Okul Meclisi Başkanı Furkan Hanedanoğlu, Kudret Demir İlköğretim Okulu'nda gerçekleştirilen törende toplanan 232 TL'yi Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüsnü Tuğrul'a teslim etti.

Okul Müdürü Süleyman Çüçen, fakülte inşaatına bir tuğlayı da öğrencilerin koymak istediğini belirterek, "Öğrenci Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bir kampanya başlatıldı. Kampanyamız devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Üniversite Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Tuğrul ise öğrencileri anlamlı destekten dolayı kutlayarak, öğrencilerin belki bugün destek oldukları fakültede eğitim alacaklarını ifade etti.

Muhabir: Çetin Karabıyık / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz