Salim Uslu Üniversite Öğrencileri İle Bir Araya Geldi

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum'un Kargı ilçesinde Hitit Üniversitesi...

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum'un Kargı ilçesinde Hitit Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Kargı Belediyesi sosyal tesislerinde Belediye Başkanı Ahmet Hamdi Akpınar ile birlikte öğrencilerle sohbet eden milletvekili Salim Uslu, çeşitli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, toplumun kesimleriyle ortak aklı ön plana çıkararak, Çorum'u geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Kargı'nın gelişmekte olan bir ilçe olduğunu dile getiren Uslu, son yıllarda ilçedeki bu değişim ve gelişime yatırımlarla destek verdiklerini açıkladı.

Reklam
Reklam

Doğal güzellikleriyle Kargı'nın eşsiz bir öneme sahip olduğunu dile getiren Uslu, "Bölgenin en iyi yayla potansiyeline sahip olan Kargı'nın tanıtımının da iyi yapılması gerekiyor. Gastronomi yolu projesine de alınan ilçe gerek yayla gerekse kamp turizmi açısından oldukça uygun bu nedenle kamp üssü olabilecek potansiyele sahip" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: