Salonda Golf Antrenmanı

Ardahan’da yağmur yağışı ve rüzgardan dolayı golf antrenmanları salonda yapılıyor.Ardahanlı golfçular elde ettikleri başarılara yenilerini...

Ardahan’da yağmur yağışı ve rüzgardan dolayı golf antrenmanları salonda yapılıyor.

Ardahanlı golfçular elde ettikleri başarılara yenilerini eklemek için harıl harıl çalışıyorlar. Golf antrenörü Tarkan İli, Antalya'da düzenlenecek olan turnuvaya 9 kişilik ekiple katılacaklarını söyledi.

Aşırı yağış ve rüzgardan dolayı salonda çalıştıklarını ifade eden İli, şunları kaydetti:

"Yakın zamanda İstanbul’da gerçekleşecek olan yıldızlar ligi turnuvaları federasyonumuzun talimatıyla Ardahan, Ağrı ve Erzurum bölgeleri olarak Antalya iline kanalize edildi. Bizde yaklaşık üç aydır çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu arada son günlerde etkili olan aşırı yağış ve rüzgardan dolayı öğrencilerimizin hasta olmaması adına salonda çalışıyoruz. Bugünde havanın güzelliğinden olsa gerek biraz sıkıntı yaşadık, güneş çocuklarımızı aşırı derecede kavurduğu için baygınlık gibi kötü durumlar olmaması ve çocukların sağlığının bozulmaması için salonda çalışmayı tercih ettik. Salonda il spor müdürlüğünün bizlere tahsis ettiği mini golf materyalleriyle çalışıyoruz. Antalya da yapılacak olan yıldızlar ligi birinci ve ikinci ayaklarına iştirak edeceğiz. Çocukların performansları gayet iyi ve bu turnuvaya hazırız."

Reklam
Reklam

Turnuvaya 8 sporcu ve bir antrenörle katılacaklarını ifade eden İli, "Bu turnuvada ki amacımız yıldızlar ligi 6 ayak sonucunda yaka puanımızla Türkiye finallerine iştirak etmektir" dedi.

Golfa 9 yaşında başlayan 13 yaşındaki Alişan Bulut, turnuvaya uzun süredir çalıştıklarını ve başarı elde edeceklerini söyledi.

Golf sporunda büyük başarılar elde eden Volkan Bulut ise, uzun bir zaman önce antrenmanlara başladıklarını ve Antalya'da yapılacak olan turnuvaya katılacaklarını dile getirerek hedeflerinin Ardahan’ı en iyi şekilde temsil etmek ve başarılı olmak olduğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: