Salt, ankette il başkanı gözüküyor

Öteki Medya Gurubuna bağlı www.anketmersin.com haber portalı bölgenin siyasi nabzını tutmaya devam ediyor.

Mersin'in tek anket sitesi olma özelliğini taşınan www.anketmersin.com hafta sonu yapılacak olan Ak Parti Mersin 4. Olağan Kongresi'ne ışık tutuyor.

Kongre'de olduğu gibi sitemizde de 3 adayın yarıştığı ankette Mekin Merter Salt rakiplerine internet ortamından ciddi bir fark attı.

Sabit İP’ler de tek sefer diğer İP’ler de ise 24 saat bir sefer kullanılabilen oylar Anket çıkan sonucu daha sağlıklı kılıyor. Anket başladığı günden bu yana sıralama şu şekilde oluştu.

İşte oy oranları ile Anketle ilgili analizler

Reklam
Reklam

Dev anket sonuçları

Mekin Merter Salt

Anketimiz başladığında almış olduğu oylar ile rakiplerine fark attı. Ankette hala birinciliği elinde tutan Salt, Mersin Ak Parti tabanından internet ortamında ciddi bir rüzgar yakalayarak en yakın rakibine 2000 oydan fazla fark attı.

Aldığı oy:3239

Mustafa Akgül

Partinin muhaliflerinin birleştiği isim. Her platformda olduğu gibi internet ortamında da ciddi bir şekilde adını duyurmaya başladı. Anketimizin ikinci sırasını alan Akgül, bakalım ilerleyen günlerde oy oranını arttırabilecek mi?

Aldığı oy:1423

İrfan Çöllüoğlu

Kongreye çok az bir süre kala adaylığını açıklayan Çöllüoğlu, tabandan beklediği ilgiyi göremedi. Herkes tarafından sadece isim tanıtma amacı güddüğü tartışılırken 573 oy alarak anketimizde sonuncu sırayı aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: