Salt Ve Genç’ten Kutlama

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ve merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim...

AK Parti Mersin İl Başkanı Mekin Merter Salt ve merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, yayınladıkları mesajlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladılar.

AK Parti İl Başkanı Salt, 23 Nisan’ın sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı değil, aynı zamanda millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olduğunu ifade etti. Salt, mesajında şunları kaydetti: “23 Nisan’ı ulusal egemenlik günü olarak kutluyoruz çünkü egemenliğin milletin olduğuna inanıyoruz. 23 Nisan’ı çocuk bayramı olarak kutluyoruz çünkü milletin geleceğinin çocuklar olduğunu biliyoruz. Bu inancımızın arkasında, bu bayramı çocuklara armağan eden Türkiye Büyük Millet Meclisimizin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün güçlü sesi vardır. İnanıyorum ki, bütün çocuklarımız bu çağrıdaki ruh ve şuurla geleceğin müreffeh Türkiye’sini inşa edecek, barış içinde bir dünyanın kurulmasında önemli roller üstleneceklerdir. 23 Nisan’ı kutladığımız bu önemli günde bize düşen görev ülkemizi daha demokratik, daha özgür ve daha müreffeh bir şekilde bizden sonra gelecek nesillere devretmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, ülkemizdeki ve dünyadaki bütün çocuklara barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Reklam
Reklam

Yenişehir Belediye Başkanı Genç de kutlama mesajında, çocukların coşkusunu ve sevincini paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Türk milletinin en büyük iftihar kaynağı ve üzerine en fazla titremesi gereken kurumun TBMM olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Genç, “Bu yüzden Meclisimize sahip çıkmak, milletimize ve onun iradesine sahip çıkmak demektir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günü bayram olarak çocuklara armağan etmesi Yüce Önder Atatürk'ün çocuklara verdiği değerin ve duyduğu güvenin en büyük göstergesidir. Yarınların güvencesi olarak gördüğümüz çocuklarımızı, çağdaş bir eğitim alarak geleceğe en iyi biçimde hazırlamak, temel hedeflerimiz olmalıdır. Yenişehir Belediyesi olarak bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz.

Bu vesile ile tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: