Saltukova Belde Belediye Başkanı Düzlü:

Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü, "Havaalanının bulunduğu mevkiden belde girişine kadar olan yolu en güzel şekilde onarıp hizmete açacağız"

Saltukova Belde Belediye Başkanı Adil Düzlü, "Havaalanının bulunduğu mevkiden belde girişine kadar olan yolu en güzel şekilde onarıp hizmete açacağız" dedi.

Düzlü, gazetecilere yaptığı açıklamada, Zonguldak Havaalanı'nın bulunduğu mevkiden belde girişine kadar olan yolun onarımı için ihale çalışmalarının başladığını söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan'ın desteğiyle yol onarımı için 1 milyon 250 bin lira para aktarıldığını anlatan Düzlü, "Zonguldak Havaalanı, beldemiz sınırları içerisinde bulunmaktadır. Bu nedenle havaalanına her konuda hizmet vermek durumundayız. Havaalanının bulunduğu mevkiden belde girişine kadar olan yolu en güzel şekilde onarıp hizmete açacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Hüseyin Tıraş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz