Saltukova Gazi İlköğretim Okulu'nda Anneler Günü Etkinliği

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda, Anneler Günü nedeniyle şiir dinletisi...

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesinde bulunan Gazi İlköğretim Okulu'nda, Anneler Günü nedeniyle şiir dinletisi düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe; Okul Müdürü Resul Demir, Müdür Yardımcısı Ramazan Kavas, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci anneleri katıldı. Program saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Okul Müdürü Resul Demir, program öncesi etkinliğe katılan annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, "Bizi bu günlere getiren fedakar annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Düzenlenen şiir dinletisine, 8/A sınıfı öğrencilerin şiirlerin okunmasıyla devam ederken, 8/A sınıfından Hasret Akmeşe'nin okumuş olduğu "Anne Hakkı Ödenmez" şiiri ile gözyaşlarını tutamadı. Şiirin okunması devam ederken etkinliğe katılan öğrenci velileri de göz yaşlarına hakim olamadı. 8/A sınıfı öğrencisi Hasret Akmeşe şiir okurken duygulandığını belirterek, annesinin yurt dışında olmasından dolayı ağladığını ifade etti. Akmeşe, "Gerçekten annelerin hakkı ödenmez. Benim annemde yurt dışında olduğundan dolayı bu şiiri okurken çok duygulandım, kendimi tutamadım. Bende annemin Anneler Günü'nü kutluyorum. Onu çok seviyorum" diye konuştu.

Program sonunda okul idaresi tarafından öğrenci velilerine çiçek takdim edilerek, öğrenciler Okul Müdürü Resul Demir ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz