Samader’den Aldırmaz’a Teşekkür

Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) Adana Şube Başkanı Dr. Bünyamin Berber ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir...

Sağlık Mensupları Derneği (SAMEDER) Adana Şube Başkanı Dr. Bünyamin Berber ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Bugüne kadar birçok sosyal projeye imza atan SAMADER’in faaliyetleri hakkında bilgi veren Dr. Bünyamin Berber, Büyükşehir Belediyesi’nin, Kimse Yok Mu Derneği ile büyük hizmetler yaptığını ve bunu takdir ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında yaptığı uygulamaların da çok yerinde olduğunu vurgulayan Berber, “Bu sayede Adana trafiği çok rahatladı. Kentimize yaptığınız hizmetler için teşekkür ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, SADAMER yöneticilerini kutlayarak, “Sizler de önemli işler yapıyorsunuz. Yaptığınız hayırları takdirle takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda SAMADER yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a tablo hediye ettiler. Zihni Aldırmaz da, SAMADER Başkanı Dr. Bünyamin Berber ve yönetim kurulu üyelerine “Çukurova’da Doğa ve Tarih” kitabını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: