Samağırlılar Pilav Şenliğinde Buluştu

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Samağır köyünde pilav şenliği düzenlendi. Samağır Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği...

Kayseri’nin Bünyan ilçesine bağlı Samağır köyünde pilav şenliği düzenlendi. Samağır Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen pilav şenliğine çevre köylerden çok sayıda insan katıldı.

Farklı illere iş nedeniyle göç eden ve yaşayan Samağırlıların yoğun katılımıyla gerçekleşen şenlikte, pişirilen geleneksel etli pilav vatandaşlara ikram edildi. Şenliğe katılan Samağırlılar bu vesile ile uzun zamandır görmedikleri dostları ile bir araya gelme imkanı bulduklarını dile getirdi.

Şenliğe Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan da katıldı. Mustafa Eraslan, yaptığı konuşmada, Samağırlılar derneğinin kuruluşuna değindi ve şenlikte emeği geçenlere teşekkür etti. Halayların çekilip oyunların oynandığı şenlikler güzel görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz