Saman Çuvalları Arasında Uyuşturucu Sevkiyatı ‘hassas Burunlara’ Takıldı

Ankara narkotik polisi, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı....

Ankara narkotik polisi, uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı. Başkent girişinde durdurulan saman yüklü bir kamyonda narkotik köpekleri Bena ve Silver’in yaptığı aramada ise samanların arasında gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde uyuşturucu ticareti yapan çetenin izine rastladı. Çeteyi takibe alan ekipler, zanlıların Altındağ, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde aktif olduğunu belirledi. Uyuşturucu ticareti yapan ve bu ilçelerde dağıtım yaptığı belirlenen çetenin İstanbul’a da özel otomobillerle hap ve kokain taşıdığını belirledi. Yapılan çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltında alındı. Operasyon kapsamında takip edilen bir kamyonda Ankara girişinde durduruldu. Narkotik köpekleri Bena ve Silver’in kamyonda yaptığı aramada samanların arasına gizlenmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Şahısların üzerilerinde, ikametlerinde ve durdurulan bir kamyonda yapılan aramada 165 kilogram kubar esrar maddesi, 9 bin 600 adet ecstacy hap ile 130 gram kokain ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 400 bin lira olduğu belirtildi.

Mahkemeye sevk edilen 8 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: