Samani Ve Köse, Finike'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike'de köy ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse ve Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike'de köy ve beldeleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. İlçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, ardından köyleri ziyaret ederek sorunları dinleyen Samani, Büyükşehir Yasası hakkında bilgi verdi ve vatandaşların sorularını cevaplandırdı. Ernez köyünü ziyaret eden Samani, buradaki konuşmasında, yasa ile köy ve beldelerde yaşayan vatandaşların daha iyi hizmet alacağını kaydererek, "Büyükşehir Yasası ile Toroslar'ın arkasında yaşayan vatandaşlarımızın şartlarını, sahillerde yaşayan vatandaşlarımızın şartlarıyla eşitlemeye çalışacağız. Şu an Antalya'nın tüm köylerine götürülen hizmeti İl Özel İdaresi takip ediyor ancak çalışmayan, hizmet üretmeyen belediye başkanına hesap sorma hakkınız olacak" dedi. Köse de yasa ile İl Özel İdaresinin Antalya'nın tüm ilçe ve köylerine yatırım bütçesi kadar yatırımı sadece Finike'nin köylerinin alacağını kaydetti. Köse, "Böylece ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde ne su sıkıntısı ne yol sıkıntısı ne de elektrik sıkıntısı kalacak" diye konuştu. Köse ve Samani, daha sonra Dağbağ, Çamlıbel, Yazır köylerini ve Ördübek Yaylası'nı ziyaret etti. Köse ve Samani'ye İlçe Koordinatörleri Kadir Sarıcalar, Muzaffer Yılmaz ve Finike İlçe Başkanı Necati Bahçeci ile yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: