Samanyolu, Atlantik Ile Sanat Festivali Yaptı

Ankara Samanyolu Eğitim Öğretim Kurumları ile Atlantik Eğitim Öğretim Kurumları ortaklaşa ‘Pür Neşe Sanat Festivali’...

Ankara Samanyolu Eğitim Öğretim Kurumları ile Atlantik Eğitim Öğretim Kurumları ortaklaşa ‘Pür Neşe Sanat Festivali’ düzenledi.

İlk kez organize edilen etkinlikte; 7 tiyatro oyunu ve bir pandomin gösterisi yapıldı. Ayrıca öğrencilerin ürettiği resim ve el sanatları sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Samanyolu Eğitim Öğretim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, yaptığı konuşmada “Eğitim kurumlarımız çok yönlü sosyal ve eğitim imkânı sunuyor.” dedi. Yılmaz, ellerindeki imkânların eğitim alanında haklı bir yer edinmelerini sağladığını belirterek, “Bizler çocuklarımızın ve gençlerimizin sosyalleşmesine önem veren eğitim kurumları olarak kültür sanat alanında her çalışmayı destekliyor. Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz sanat festivalinin bir gelenek haline gelmesini temenni ediyoruz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz