Samanyolu Koleji'nden Çorum'a Sağlık Meslek Lisesi

Çorum Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, bünyesine sağlık meslek lisesini de ekliyor. Genel Müdür Ahmet Uyanık,...

Çorum Özel Samanyolu Eğitim Kurumları, bünyesine sağlık meslek lisesini de ekliyor. Genel Müdür Ahmet Uyanık, Çorum'a yeni bir hizmeti daha kazandırdıklarını, 2013-2014 yılı eğitim döneminde sağlık lisesini de bünyeyerine katacaklarını söyledi.

Samanyolu Koleji'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çorum Özel Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ahmet Uyanık, ülkenin, günümüz şartlarında sağlık alanında ara eleman ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. Uyanık, "Sağlık sektöründe de eğitimin kalitesine inanıyoruz. Mevcut Anadolu Lisesi ve Anadolu Öğretmen Lisesi yanında, Özel Sağlık Meslek Lisesi'yle de Çorum'a hizmet vermek istiyoruz. Bu düşünceyle Samanyolu Eğitimi Kurumları olarak, 2013-2014 öğretim sezonunda lisemizi hizmete açacağız.'' dedi.

Reklam
Reklam

Ahmet Uyanık, 16 yıldır yüksek kalite standartlarında eğitim vererek, ülkenin başarılı öğrencilerini yetiştirdiklerini vurguladı. Uyanık, Samanyolu Eğitim Kurumları olarak, çağın gerektirdiği modern eğitim ortamlarını ve teknolojik gelişmeleri öğrencilerine sunma gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Uyanık; yeni açacakları lise ile öğrencilere daha modern, teknolojik, sosyal ve fiziksel imkanlarla hizmet sunmayı düşündüklerini dile getirdi. Uyanık, şöyle dedi:

''Öğrencilerimizin hayata en güzel şekilde hazırlanması, kabiliyetlerinin geliştirilmesi konusunda, alanında uzman eğitimcilerle çalışan eğitim kurumlarımız başarı ivmesine hız kazandıracak. Üniversite giriş sınavlarında, ulusal, uluslararası bilim olimpiyatlarında gösterdiği başarılarla adından sıkça söz ettiren kurumlarımız, yeni açılacak lisesi ile öğrencilerini Türkiye'nin en kaliteli üniversitelerine yerleştirmeye devam edecektir.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: