Samanyolu Mezunları Derneği'nin Yeni Başkanı Cüneyt Kaya Oldu

Samanyolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SAMDED) 5. Olağan Genel Kurulu, Balgat'taki dernek merkezinde yapıldı....

Samanyolu Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (SAMDED) 5. Olağan Genel Kurulu, Balgat'taki dernek merkezinde yapıldı. Resmi üyelerin dışında mezunların da ilgi gösterdiği genel kurulda, Cüneyt Kaya yönetim kurulu başkanı seçildi. Yeni yönetimde kurul üyeleri de açıklandı. Yönetim kurulu, farklı dönemlerden ve farklı meslek gruplarından seçilmiş üyelerden oluştu.

Genel kurulda görevi devreden eski Başkan Abdullah Gezer, derneğin bir yıllık faaliyetlerini anlatan bir sunum yaptı. Gönüllülük projeleri, seminerler, mesleki programlar ve yüksek lisans programlarını hayata geçirdiklerini aktaran Gezer, yeni yönetime 'hayırlı olsun' diyerek, yeni başkan Cüneyt Kaya’yı tebrik etti.

Reklam
Reklam

Genel kurulda konuşan Cüneyt Kaya ise yeni dönemde ticari köprüler kurarak ve daha etkili projelerle SAMDED’in seviyesini yukarılara taşıyacaklarını kaydetti. Genel kurul sonunda Amerika, Avrupa ve yurt içindeki temsilciliklerden gelen mesajları okuyan Genel Sekreter Fatih Özyılmaz, Samanyolu mezunların sayısının 4 bini geçtiğini, Türkiye’nin bütün şehirlerinde ve dünyada 40 ülkede mezunları ve mensupları olan dernek olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: