Samanyolu velileri, masa tenisi turnuvasında buluştu

Ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla adını duyuran Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi, bu sefer velileri...

Ulusal ve uluslararası alandaki başarılarıyla adını duyuran Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi, bu sefer velileri bir araya getirdi.
Samanyolu öğrencilerinin babaları, masa tenisinde kozlarını paylaştı. Yoğun ilginin gösterildiği turnuvada dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler ve plaket verildi.
Samanyolu Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Soner Öner, kurumların bilim olimpiyatlarında aldığı madalya sayısının 533’e ulaştığını ve kendi alanında bir rekor kırdıklarını söyledi. Öner, “Öğrencilerimizin uluslararası ve ulusal bilim olimpiyatlarında ve üniversite sınavlarında göstermiş oldukları başarıların arkasında öğrenci, veli, okul üçgenin sağlıklı iletişimi var. Biz, bugüne kadar başarı merdivenlerini velilerimizle çıktık, bundan sonra da velilerimizle beraber çıkacağız.” şeklinde konuştu.
Öner, ilerleyen zamanlarda babalara yönelik voleybol ve futbol turnuvaları düzenleyeceklerini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz