Samanyolu Yusuf Tanık Koleji Madalyaları Topladı

Samanyolu Yusuf Tanık İlkokulu Anadolu Özel Okullar Derneği'nin (ANÖZDER) düzenlediği turnuvalarında toplam 14 madalya aldı.Ankara...

Samanyolu Yusuf Tanık İlkokulu Anadolu Özel Okullar Derneği'nin (ANÖZDER) düzenlediği turnuvalarında toplam 14 madalya aldı.

Ankara Sincan'da 14 özel okuldan 216 öğrencinin katıldığı satranç turnuvasında Yusuf Tanık İlkokulu ve Ortaokulu takım olarak birinci oldu. Öğrencilerden Yusuf Emin Karaağaç, İbrahim Halil Yıldırım ve Alperen Tolga Karaçam altın madalya; Hasan Mert Kara, Ömer Faruk Karaağaç, İrem Demirci gümüş madalya; Yunus Cengiz ise bronz madalya kazandı.

ANÖZDER'in düzenlemiş olduğu badminton müsabakalarında ise Yusuf Tanık İlkokulu öğrencilerinden Arda Polat altın madalya, İbrahim Baylık ve Alper Baylık gümüş madalya, Zeynep İclal Acar, Nilay Öçalan ve Bayza Barış bronz madalya aldı. Ayrıca ANÖZDER’in her yıl geleneksel olarak yaptığı atasözleri yarışmasında da Muhammed Emin Baslak, Ejderhan Kadir Uluğ ve İsmail Hakkı Armutçu isimli öğrencilerden oluşan grup 3. oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: