SAMED, SGK Ile Birlikte Üyelerini Bilgilendirme Seminerleri Yapacak

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) üyeleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Selami Göz’ü sağlık ve...

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) üyeleri Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Selami Göz’ü sağlık ve sosyal güvenlik haftası münasebetiyle ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak başkanlığındaki dernek üyeleri, başta Selami Göz olmak üzere tüm personelin Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladı. Ziyaret sırasında, başta personelin sorunları ile Türkiye’nin sosyal güvenlik problemleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Son yıllarda sosyal güvenlik konusunda hızlı iyileşme ve gelişmelerin yaşandığı, mevzuat çalışmalarının hızla devam ettiği, sosyal güvenlik şemsiyesinin tüm halkı kapsamaya başladığı ifade edildi. Ziyarette ayrıca SAMED Başkanı Bayrak, il genelinde çalışan Sosyal Güvenlik memurlarına yönelik eğitsel ve yönetsel çalışmalar yapmak istediklerini, memurların mevzuat ile kişisel gelişim eğitimlerine yönelik yapılabilecek eğitim çalışmalarına katkı vermek istediklerini söyledi. Bunun üzerine İl Müdürü Selami Göz de dernek üyelerine yönelik 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 4. Maddesinin (c) bendi kapsamında bir seminer çalışması yapılabileceğini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: