SAMED Üyeleri Yaşlıları Unutmadı

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi Yaşlılar Haftası kapsamında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan...

Samsun Memurlar Derneği (SAMED) yönetimi Yaşlılar Haftası kapsamında Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Ziyarette huzurevi sakinleri ile sıcak diyaloglar yaşanırken, dernek üyeleri birçok yaşlının anılarına da şahitlik etti.
SAMED Başkanı Muhsin Bayrak, kurumun çalışanlarının nazik davranışları ve kalanların da onlardan memnun olmalarının, kurumsal bütünlük olarak hoş bir ortam oluşturduğuna işaret etti.

Bayrak, "İnancımız gereği bütün insanlığı düşünme gibi bir görevimiz olduğundan bu insanların da bir bakıma bize emanet olduklarının idraki içerisinde olmamız gerekmektedir. Peygamberimiz (sav) bir hadisinde 'Herhangi bir genç yaşlılığından dolayı bir ihtiyara hürmet ederse, Yüce Allah da yaşlandığında ona hürmet edecek kimseler halk eder' diyerek bizlere müjde de vermektedir. Biz bugünleri bunlarla değerlendirme zahmetinde bulunursak sıra bize geldiğinde inşallah bize de sahip çıkarlar. Toplumsal iletişim açısından da bu insanlara bir şekilde beraber yaşama kültürü içerisinde hareket etmemiz gerekmektedir.” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten çok memnun olduklarını kaydeden huzurevi sakinleri de dernek üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: