SAMEK Yaz Kursları Başladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (SAMEK) Kursları'nda yaz kursları başladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi (SAMEK) Kursları'nda yaz kursları başladı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, SAMEK kurslarının önceki dönemde yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Açıklamada. "Dönemimizin kapanışında Kent Park'ta açtığımız ve kursiyerlerimizin hünerlerini sergilediği SAMEK Sergimizde 14 bin 758 kişiyi misafir ettik. 10 branşta ve 6 merkezde 1691 kursiyerimize hizmet vereceğimiz yaz dönemi 10 Ağustos'ta sona erecek. Yeni dönem çalışmalarımız ise Eylül ayında başlayacak" ifadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

SAMEK, yaz kurslarında gitar, bağlama, resim, keman, İngilizce, satranç, karikatür, bilgisayar, drama, güzel ve etkili konuşma olmak üzere 10 branşta toplam 1691 kursiyere hizmet verecek.

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz