SAMEK'ten Geleneksel Sanatlar Semineri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (SAMEK) tarafından, geleneksel sanatlar semineri düzenlendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (SAMEK) tarafından, geleneksel sanatlar semineri düzenlendi. Sakarya Güzel Sanatlar Lisesinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilen seminerde, SAMEK eğitmenleri Orhan Altuğ ve Özcan Şengül, ebru, hat, tezhip, minyatür, kaligrafi ve çini sanatı hakkında bilgi verdi. Daha sonra SAMEK eğitmeni Şükran Yılgın, ebru sanatının inceliklerini örnek çalışmalarla anlattı. Sakarya Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Recep Borlukçu, burada yaptığı konuşmada, SAMEK'in modern ve geleneksel sanatların tanıtımında önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin ise SAMEK'in 16 merkez ve 50 branşta eğitim faaliyetlerine devam ettiğini vurgulayarak, kurslara gençlerin, kadınların ve emeklilerin yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: