Samet Aybaba İzci Kampı Ile Korkut Ata Heykeli, Bahçeli Tarafından Açıldı

Osmaniye'de belediyenin katkılarıyla yapılan Samet Aybaba İzci Kampı ile Korkut Ata Heykeli, MHP Genel Başkanı...

Osmaniye'de belediyenin katkılarıyla yapılan Samet Aybaba İzci Kampı ile Korkut Ata Heykeli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıldı.

Devlet Bahçeli, kent meydanında düzenlenen açık hava mitingi ve temel atma töreninin ardından Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın SODES programı desteği ile Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan Samet Aybaba izci kampının açılışını yaptı.

Bahçeli, İzci Kampı'na gelişinde Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından karşılandı. Osmaniye izci takımlarında bulunan öğrencilerle fotoğraf çektiren Bahçeli, kamp alanını gezerek Belediye Başkanı Kadir Kara’dan bilgiler aldı.

Reklam
Reklam

Burada bir teşekkür konuşması yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, “Memleketimde böyle güzel bir tesise ismimin verilmesi beni çok mutlu etti. Sayın valimize ve belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan Osmaniyemizin yetiştirdiği yiğit insan Sayın Genel Başkanımıza da huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Bir öğrenci tarafından Samet Aybaba’nın karakalem çizilen portresi Devlet Bahçeli tarafından Osmaniyeli spor adamına takdim edildi.

Buradaki incelemelerden sonra Korkut Ata Üniversitesi yol kavşağına Osmaniye Belediyesi tarafından yaptırılan Korkut Ata Heykeli'nin açılışını yapan Bahçeli, hizmetlerin Osmaniye halkına hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz