Samgaz, ‘polietilen Kaynakçı Eğitimi’ni Tamamladı

SAMGAZ’da düzenlenen “Polietilen Kaynakçı Eğitimi” tamamlandı.SAMGAZ, Samsun halkına doğal gaz arzını kesintisiz ve emniyetli bir...

SAMGAZ’da düzenlenen “Polietilen Kaynakçı Eğitimi” tamamlandı.

SAMGAZ, Samsun halkına doğal gaz arzını kesintisiz ve emniyetli bir şekilde sağlamayı bu süreçte enerji ve doğal kaynakları verimli kullanarak, bu bilince Samsun halkının da ortak olmasını sağlamayı, atıkları minimize etmek ve çevre kirliliğini önlemek amacıyla tedbirler alıp her geçen gün kendini geliştirmek ve müşterilerine daha hızlı, daha kaliteli ve mükemmel hizmet sunabilmek için eğitimlerine aralıksız devam ediyor.

Eğitimci Mustafa Ceyhan tarafından 01-02 Aralık 2012 tarihleri arasında Cengiz Holding Eğitim Salonu'nda teorik bilgilerin verilmesi ile başlayan eğitim, uygulamalı olarak Genel Müdürlük binasındaki eğitim sahasında devam etti. İki gün süren eğitimde 30 personele teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Eğitim; doğal gaz polietilen kaynak işlerinde iş sağlığı ve güvenliği, doğal gaz polietilen kaynak işlerinde çevre güvenliği ve önlemleri, kalite yönetim sistemleri, iş organizasyonu, doğal gaz polietilen kaynak işlerinde kaynak işlemine hazırlama ve test işlemleri, plastik kaynakları ile ilgili genel mesleki bilgi, PE malzeme grubu 3.6 alt grubu çerçevesinde plastik kaynak uygulaması, PE malzeme grubu 3.8 alt grubu çerçevesinde plastik kaynak uygulamalarını içeriyor. Aynı zamanda doğal gazlı hatta polietilen kaynak işlemi de yapılan eğitim sonunda Mustafa Ceyhan, eğitimin başarılı ve verimli geçtiğini bildirerek, eğitime katılan personelleri kutladı.

Mustafa Ceyhan'a katkılarından dolayı hazırlanan plaketi, SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: