Şampiyon Anadolu Güzel Sanatlar Ve Spor Lisesi Oldu

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2012-2013 Eğitim-Öğretim...

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları, oynanan final maçıyla sona erdi.

Karşılaşmayı Okul Spor Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Sporder Başkanı Yusuf Babar, Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Abdulkerim Işık, Fen Lisesi Müdürü İbrahim Halil Alkayış, İdareciler ve çok sayıda öğrenci izledi.

Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçında Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ve KAhta Anadolu Lisesi ekipleri karşı karşıya geldi. Turnuvada Birinciliği Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi, ikinciliği Fen Lisesi üçüncülüğü ise KAhta Anadolu Lisesi elde etti. Final Maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Basketbol turnuvası maçlarına, okul örgencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Reklam
Reklam

Final maçının ardından dereceye giren okullara plaketleri verildi. Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakalarında birinci olan Anadolu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne plaketini Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun ve Sporder Başkanı Yusuf Babar, ikinci olan Fen Lisesi’ne plaketini Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü Abdulkerim Işık, üçüncü olan Kahta Anadolu Lisesi’ne ise Fen Lisesi Müdürü İbrahim Halil Alkayış verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz