Şampiyon Beşiktaş böyle coştu

Türkiye siyah beyaz! İstanbul'dan Ankara'ya Van'dan Marmaris'e Türkiye'nin her yeri siyah beyazlı taraftarların kutlamalarına sahne oldu.

Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlaması, yurdun dört bir yanındaki taraftarlarını coşturdu.

Taraftarları büyük çoşkusu
Şampiyonluk şarkıları söyleyerek mutluluklarını dile getiren binlerce siyah-beyazlı taraftar, gecenin ilerleyen saatlerinde Yıldız Yokuşu'ndan itibaren trafiği kilitledi.

BJK İnönü Stadı'na gidiş yönünde kutlamalar nedeniyle trafik tamamıyla durdu. Çok sayıda Beşiktaş taraftarının duran trafikte araçlarından inerek, coşkuya katıldıkları görüldü.

Reklam
Reklam

Turkcell Süper Ligi'nin son haftasında deplasmanda Denizlispor'u 2-1 yenerek 2008-2009 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, İstanbul'da büyük bir coşkuyla karşılandı.

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ, İSTANBUL'DA COŞKUYLA KARŞILANDI THY'ye ait özel bir uçakla Atatürk Havalimanı'na inen Beşiktaş kafilesini, havalimanında çok sayıda Siyah-beyazlı taraftar ellerinde bayraklarla, meşaleler yakarak karşıladı.

Taraftarları büyük çoşkusu

Taraftarlar, Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören, Teknik Direktör Mustafa Denizli ve futbolculara yoğun sevgi gösterilerinde bulundu. Polis, havalimanında yoğun güvenlik önlemleri alırken, taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle futbolcular otobüse binmekte zorlandı. Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, taraftarların sevgi gösterileri eşliğinde havalimanından BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne doğru yola çıktı.

-BAŞKENT'TE COŞKULU KUTLAMA-

Siyah-beyazlı taraftarlar, Ankara'da konvoylar oluşturarak caddelerde şampiyonluk turu attılar. Taraftarlar Kızılay Meydanı'ndaki Güvenpark'ta toplanarak şampiyonluğun coşkusunu yaşadı. Ayrıca kentin değişik bölgelerinden havai fişek gösterileri yapıldı.

Reklam
Reklam

Beşiktaşlı taraftarların Turkcell Süper Lig'de takımlarının şampiyonluğunu kutlamaları sırasında Beşiktaş ilçesinde trafik kilitlendi.

Taraftarları büyük çoşkusu

KADIKÖY'DE FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI BİRBİRİNE GİRDİ Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunun şampiyonu olan Beşiktaş taraftarlarının galibiyet sevinci ve takımlarından bekledikleri performansı göremeyen öfkeli Fenerbahçe taraftarlarının taşkınlıkları Kadıköy'de istenmeyen olayların yaşanmasına neden oldu.

Taraftarları büyük çoşkusu

Yaklaşık 500 kadar Fenerbahçe taraftarı, galibiyeti kutlayan Beşiktaşlıların araçlarını taş yağmuruna tuttu. Yoldan geçen Beşiktaş taraftarlarının araçlarının camlarını kıran öfkeli Fenerbahçeliler, cadde üzerinde bulunan bazı işyerlerine de zarar verdi. Fenerbahçeli taraftarların neden olduğu taşkınlıklara polis müdahale etti. Ellerinde Beşiktaş bayrakları ile cadde üzerinde tur atan taraftarları uyaran polis ekipleri, olayların önüne geçebilmek için kutlamaların farklı noktalara kaydırılmasını istedi.

Reklam
Reklam