Şampiyon Çocuklar Ödüllendirildi

Katıldıkları şampiyonalarda dereceye giren Kayserili sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi. Düzenlenen törende konuşan Kayseri Gençlik...

Katıldıkları şampiyonalarda dereceye giren Kayserili sporcular düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Düzenlenen törende konuşan Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, sporda alt yapıya önem verdiklerini belirtti. Özen, yapılan bu çalışmaların sonuçlarını almaya başladıklarını ifade ederek, “Karsu Moluspor takımı da atletizmde büyük başarılara imza atıyor. İlimizde verilen destekle bu başarılar artacaktır. Bu kızlarımız yaş gruplarında derece yaptılar. Yüzme de ise Kayseri'nin ilk şampiyonu çıktı. Ben bu konuda çok duygulandım. İnşallah böyle başarılı sporcularımız çoğalır. Bu başarıların alınmasında emeği olan spor kulüplerimize, genç kızlarımıza destek olan Karsu Moluspor Kulübüne teşekkür ederiz." dedi.

Reklam
Reklam

Karsu Moluspor Kulüp Başkanı Nevzat Seyok, derece yapan çocukları tebrik ederek, spora ve sporcuya olan desteklerinin süreceğini ve alınan başarılardan dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Yüzme dalında derece elde eden Fatma Sude Yıldız, atletizm dalında ikincilik elde eden Pınar Demirtaş ve üçüncü olan Fatma Can Eröz’e ödülleri verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: