Şampiyon Engellilerden Aldırmaz'a Ziyaret

Adana Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcularla birlikte Büyükşehir Belediye

Adana Genç Engelliler Spor Kulübü Başkanı Celal Karadoğan, Bedensel Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren sporcularla birlikte Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karadoğan oyunculardan Cenap Şimşek'in birinci, Berat İnce'nin ise üçüncü olduğunu belirterek, Aldırmaz'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Aldırmaz ise, engellilerin spor yapmasını önemsediklerini ifade ederek "Engellilerle engelsizlerin aynı mekanı paylaşması bizim için çok önemli. Engellilerin spor yapmasını da çok önemsiyoruz. Başarıları elbette bizi gururlandırıyor ancak başarıdan önce onların hiçbir engelle karşılaşmadan günlük yaşamlarını sürdürmeleri ve spor yapmaları geliyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Muhammet Fatih Demirci / Ömer Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: