Şampiyon Fenerbahçe İstanbul'da

İSTANBUL (İHA) - Denizlispor'u 4-0 yenerek şampiyonluk turunu Denizli'de atan Fenerbahçe İstanbul'da taraftarı tarafından çoşkuyla karşılandı.

Fenerbahçeli taraftar ellerinde Fenerbahçe bayraklarıya Sabiha Gökçen Havalimanı önünde "Şampiyon Fenerbahçe" sloganları attılar. Binlerce taraftar polis ekipleri ve jandarma tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri altında Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe'yi karşıladılar. Davul zurnalarla marşlar söyleyen Fenerbahçe taraftarları maytaplarla havalimanı önünü karnavanal alanına çevirdiler. Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan uçağın çıkış kapısına yanaşmasının ve futbolcuların alana inmesinin ardından taraftarların çoşkusu daha da arttı. Fenerbahçeli futbolcular taraftarlara imza dağıtırken zafer işareti yaparak taraftarlara eşlik ettiler. Yoğun ilgi dolayısıyla bir süre içeride bekleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın havalimanından dışarıya çıkışı sırasında büyük izdiham yaşandı. Fenerbahçeli futbolcular çıkışta yaptıkları açıklamalarda şampiyonluğu hakettiklerini vurgularken, "Şampiyonluğu bekliyorduk ama bu maçta olacağını beklemiyorduk. Çok sevinçliyiz. Avrupa'da daha büyük başarılar elde etmek istiyoruz. Şampiyonluk bizi yalnız bırakmayan taraftara hediye olsun" görüşünde birleştiler.

Reklam
Reklam

Havalimanı dışında bekleyen tur otobüsüne binen Fenerbahçeli futbolcular taraftarlara eşlik ederek Fenerbahçe marşları söylediler. Taraftarlar Hooijdonk, Nobre, Tuncay, Ümit Özat ve bütün sarı-lacivertli futbolcular lehine tezahüratlar yaparken futbolcular da sarı-lacivert renge boyanmış peruklarla çoşkuya ortak oldular. Otobüsün üzerinde marşlara dans ederek eşlik eden futbolcular Samandıra Tesisleri'ne kadar kendilerine eşlik eden konvoydaki taraftarla marşlar söylediler.