Şampiyon Gazi Lisesi'ne Teşekkür Ziyareti

Yalova'da yapılan Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda grubunda birinci olan Gazi Lise'ne Samsunspor 2. Başkanı Recep...

Yalova'da yapılan Türkiye Liselerarası Futbol Şampiyonası'nda grubunda birinci olan Gazi Lise'ne Samsunspor 2. Başkanı Recep Hun, Altyapıdan Sorumlu 2. Başkan Mehmet Bank, Altyapı Genel Koordinatörü Osman Özen ile teknik adamlar teşekkür ziyaretinde bulundu.

2. Başkan Recep Hun ile Mehmet Bank, Okul Müdürü Müzellef Kanca'ya başarıları nedeniyle Samsunspor forması ve porselen futbol topu hediye etti. Recep Hun, okul takımında Samsunspor'un alt yapısında oynayan 10 futbolcunun bulunduğunu belirterek, "Öncelikle okul müdürümüz ve öğretmenlerimize böylesine bir başarıya imza attıkları için teşekkür ediyoruz. Okulumuz ile kulübümüz sporcularımızın her alanda başarılı olmaları için büyük gayret gösteriyoruz. Yetenekli oyuncularımız bu birlikte çalışmanın ürünüdür. Emeği geçen herkesi kutluyor. Türkiye finallerinde başarılar diliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Müzellef Kanca ise, "Samsunspor'a oyuncularımıza verdiği değer nedeniyle teşekkür ediyorum. Futbolcularımızda emeği olan hocalarımı ise kutluyorum" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: