Şampiyon Hentbolculardan Başkan Semerci’ye Ziyaret

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yarı final müsabakalarında oynamaya hak kazanan Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu...

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, yarı final müsabakalarında oynamaya hak kazanan Devrek Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Minik Kızlar Hentbol takımını makamında ağırladı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde bulunan Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulunda öğrenim gören Minik Kızlar Hentbol takımı Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret ettiler.

19-21 Mayıs tarihleri arasında Sakarya’da düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında yer almaya hak kazanan minik hentbolcular mutluluklarını Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yle paylaştılar. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Yavuz Korun, Okul Müdürü Mehmet Ali Yılmaz ile Okul Beden Eğitimi Öğretmeni Selçuk Sarı’nın da yer aldığı ziyarette öğrenciler verdiği desteklerden dolayı Başkan Semerci’ye teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Karşıyaka 100.Yıl Ortaokulu Minik Kızlar Hentbol takımını başarılarından dolayı kutlayan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ Okulumuzu, öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Onların başarıları bizleri gururlandırıyor. İlçemizde bulunan okullarımız eğitimin yanında sportif ve kültürel etkinliklerde de çok başarılı sonuçlara imza atıyorlar. İlçemizi başarıyla temsil ediyorlar. Bizler de onların başarılarıyla gurur duyuyoruz. Yarı final müsabakalarında da başarılı sonuçlara imza atacaklarına canı gönülden inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz