Şampiyon Hobim Bilgi İşlem Oldu

Velimeşe Belediyesi ve Sanayiciler ile birlikte düzenlemiş olduğu fabrikalar arası futbol şampiyonasını bu sene kazanan...

Velimeşe Belediyesi ve Sanayiciler ile birlikte düzenlemiş olduğu fabrikalar arası futbol şampiyonasını bu sene kazanan Hobim Bilgi İşlem oldu.

Velimeşe Belediye Spor Futbol sahasında oynanılan final müsabakasında Sanko Tekstil ve Hobim Bilgi İşlem Fabrikaları futbol takımları karşı karşıya geldi. Şampiyonanın başında güçlü rakiplerini eleyerek final oynamaya hak kazanan iki takım şampiyonluk kupasını kaldırmak için final müsabakasında birbirleriyle dişe diş bir mücadele içinde bulundular.

Her iki takım oyuncuları da mücadelede kazanmak için bütün enerjilerini harcadı. Fakat kazanmaya daha istekli olan Hobim Bilgi İşlem fabrikası takım oyuncuları Sanko’dan daha baskın bir futbol oynayarak sahadan 4-2’lil skor ile ayrıldı. Bu skor ile turnuvanın şampiyonu olan Hobim Bilgi İşlem Fabrikası takım oyuncuları saha da büyük bir sevinç yumağı oluşturdu.

Reklam
Reklam

Maç sonunda şampiyonluk kupasını Hobim Bilgi İşlem’den takım kaptanı Sercan Sakabaş kaldırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz