Şampiyon Karateci Sekmen'i Ziyaret Etti

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Üniversiteler Karate Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Rahmetullah Enes Kaya'yı makamında kabul etti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9. Üniversiteler Karate Dünya Şampiyonası'nda dünya üçüncüsü olan Rahmetullah Enes Kaya'yı makamında kabul etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Memduh Ceyhan, Türkiye Karate Federasyonu Bölge Başkanı Ahmet Çelebi, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Müdürü Muzaffer Şahin'in de hazır bulunduğu ziyarette, Sekmen, Kaya ve hocası Çelebi'yi kutladı. Sekmen, "Erzurumlu sporcumuz, şampiyonada bizlere büyük bir onur ve heyecan yaşattı. Kendisini, onu bugünlere getiren hocaları ve ailesini canı gönülden kutluyorum. Ahmet Çelebi kardeşimiz karatede Erzurum'u şaha kaldırdı. Yavrularımız diğer branşlarda olduğu gibi karate yaparak da sporun evrensel ruhunu, kardeşliği, sorumluluk duygusunu, centilmenliği öğreniyor, fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlıyorlar" ifadelerini kulandı. Sekmen, başarılı sporcu Kaya'ya cumhuriyet altını verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: