Şampiyon Karateciler Ev Sahibi Olacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite artı 84 kiloda dünya şampiyonu olan Enes Erkan ve bayanlar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Fransa'da düzenlenen Dünya Karate Şampiyonası'nda erkekler kumite artı 84 kiloda dünya şampiyonu olan Enes Erkan ve bayanlar kumite 68 kiloda dünya ikincisi olan Hafsa Şeyda Burucu'ya ev hediye edecek.

Milli sporcular, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti.

Karate Federasyonu Başkanı Delihasan, sporcuların başarısı için Toçoğlu'nun büyük emeği olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımızı çok tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız da başkanımızın emeklerini boşa çıkarmadı. Bizleri çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu ise karatede başarıyı devam ettirerek, hem Türkiye'nin hem de Sakarya'nın adını dünyaya duyuracaklarını söyledi.

"Bu başarı tüm Türkiye'nin" diyen Toçoğlu, "Başbakanımızın, federasyonun spora verdiği değerin, çalışmaların ve emeklerin değerlendirilmesinden kaynaklanan bir başarıdır. Sporcularımıza birer ev alacağız inşallah. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

Muhabir: Enes Duran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz